English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izvedena delavnica v okviru priprave Lokalnega razvojnega programa občine Ivančna Gorica

19. maj 2011 - V okviru priprave Lokalnega razvojnega programa (LRP) občine Ivančna Gorica je bila v sredo, 18. maja, organizirana delavnica za družbeno področje, ki so se je udeležili predstavniki občinske uprave, Zveze športnih organizacij Ivančna Gorica, Centra za socialno delo, Vrtca Ivančna Gorica in Košarkarskega kluba Ivančna Gorica. Žal se delavnice niso udeležili predstavniki številnih ostalih organizacij, ki delujejo na družbenem področju v občini.

Moderatorka delavnice, mag. Violeta Bulc, je v uvodu predstavila izhodišča in rezultate prvih dveh delavnic za pripravo strateškega dela LRP, v nadaljevanju pa so udeleženci z delom po skupinah nadgradili strateške cilje in strategije za doseganje ciljev ter k posameznim ciljem in strategijam podali konkretne projektne ideje za družbeno področje.

Zavedamo se, da ta nabor ni dokončen, zato vas vabimo, da s svojimi utemeljenimi pobudami sodelujete tudi vsi tisti, ki se delavnice niste mogli udeležiti. S tem namenom vam bo pripravljalec LRP, Center za razvoj Litija, po elektronski pošti poslal gradivo z omenjene delavnice, kamor lahko vpišete dodatne projektne ideje, dobrodošle pa so tudi vse vaše ostale pobude in ideje, ki jih prav tako zbira Center za razvoj Litija na e-mail sasa.ceglar@razvoj.si ali po telefonu 01 8962 715.

Naslednja delavnica za področje gospodarstva bo organizirana v petek 27. maja od 12. ure dalje in že sedaj vabimo podjetnike, predstavnike podjetij, obrtnike in kmete v občini, da se nam pridružite in konstruktivno prispevate k oblikovanju razvojnih usmeritev za področje gospodarstva v občini!

Saša Ceglar, Center za razvoj Litija




Produkcija: Peternet