English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


V Srcu Slovenije se bo kolesarilo!

13. september 2021 - V okviru projekta sodelovanja E-nostavno na kolo se bodo v Srcu Slovenije v mesecu septembru odvili kar štirje kolesarski dogodki. V soboto, 18. 9. 2021, bodo Litijo, Lukovico in Kamnik preplavili promotorji trajnostne mobilnosti, ki bodo obiskovalce spodbujali k pogostejši rabi kolesa kot prevoznega sredstva. V soboto, 25. 9. 2021, pa se bo dogajanje preselilo še v Moravče.

Pridružite se kateremu od dogodkov in doživite prijetne kolesarske dogodivščine. Poleg animacije za otroke, boste lahko preverili tehnično brezhibnost kolesa, se zapeljali z električnim kolesom in izvedeli kje so kritične točke za kolesarje v mestu. S seboj lahko pripeljete tudi kolo, ki vam ne služi več in ga prodate na sejmu rabljenih koles. V primeru, da kolo potrebuje manjši servis, boste lahko tudi to uredili na samem dogodku.

V Lukovici bo organizirana tudi kolesarska vožnja za družine. Bolj športni tipi, pa se lahko javite za nedeljskokolesarjenje po Litiji (19. 9. 2021) ali Moravčah (26. 9. 2021). Udeležence čakajo tudi lepe nagrade.

Lepo vabljeni!









Produkcija: Peternet