English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Privoščite sebi in svojim bližnjim le najboljše iz Srca Slovenije

31. julij 2020 - Izdelki Srca Slovenije so lokalno pridelani in imajo potrjeno kvaliteto. Z nakupom podpirate ponudnike in ustvarjalce v svojem kraju ali sosednji občini. Prehranski izdelki, ki jih kupite neposredno od kmeta, po ceni pogosto ne odstopajo bistveno od izdelkov v trgovinah, učinek na lokalno ekonomijo pa je velik. Ko podpirate slovensko, podpirate tudi domače gospodarstvo, razvoj podjetništva, pogosto tudi mlade, ki poskušajo najti svojo pot.

Za vas imamo nekaj predlogov, ki so kot nalašč za vroče poletne dni. Preživite dan v družbi svoje družine in prijateljev na domačem vrtu. Če ste gostitelj vi, preberite naslednje vrstice in z izdelki iz Srca Slovenije zablestite pri pripravi piknika na vrtu.

Oglje iz Oglarske domačije Brinovec je vrhunske kakovosti in nastaja iz kop, ki tlijo več mesecev. Primerno je za žar, zdravstvene namene in nenazadnje tudi za risanje. Z ogljem lahko vašim jedem pričarate edinstvene in pristne okuse in presenetite svoje goste.

Odlična priloga k jedem iz žara so barvite solate in zelenjavne priloge. Pridelki, ki jih pridelujejo na kmetiji Pr' Pečnikar in na Ekološki kmetiji Pr' Rakari se ponašajo s certifikatom kakovosti kolektivne tržne znamke Srce Slovenije in bodo odlična sestavina za vaše solate in zelenjavne priloge. V objemu narave ohranjajo ljubezen do zemlje in znanje, kako iz nje pridelati najboljše.

Prav tako kot hrana, pa je na pikniku pomembna tudi dobra in primerno ohlajena pijača. Odlična izbira so piva Volk Turjaški in piva Pivovarne Maister. V obeh varijo žlahtne okuse piva z unikatnimi aromami, ki prav gotovo očarajo in osvežijo vse ljubitelje tega zlatega napoja. S certifikatom kakovosti kolektivne tržne znamke Srce Slovenije se ponašajo tudi vina Vinske kleti Frelih, ki se bodo odlično podala h vašim jedem ali zgolj poskrbela za osvežitev. Osvežite se lahko tudi z jabolčnim sokom Ekološke kmetije Matevžuc ali izvirsko živo vodo Zdravilnega gaja Tunjice, ki s svojimi lastnostmi ohranja optimalno raven vaše življenjske energije.

Privoščite sebi in svojim bližnjim le najboljše in izbirajte med številnimi prehranskimi in rokodelskimi izdelki iz Srca Slovenije!




Produkcija: Peternet