English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


V Šmartnem pri Litiji odprli nov turistično-informativni center

20. december 2018 - Svoja vrata je 1. decembra odprl Turistično informacijski center (TIC) Šmartno, ki deluje v okviru Javnega zavoda Bogenšperk. Novi urejeni prostori TIC-a na Staretovem trgu 25 so pomembna pridobitev za Šmartno pri Litiji in imajo izjemen pomen pri razvoju turizma v občini. V centru se nahaja tudi butična trgovinica, kjer si lahko ogledate in kupite unikatne izdelke, primerne za darila zase, bližnje ali goste iz tujine. 

Otvoritev novih prostorov na Staretovem trgu 25 je potekala v okviru Adventnega sejma, v centru Šmartna pri Litiji. Prostori so se urejali v okviru prijavljenega LAS projekta Ureditev dela Staretovega trga v Šmartnem pri Litiji. TIC Šmartno bo dvignil prepoznavnost občine, regije in turistične ponudbe, aktivno bo sodeloval s turističnimi ponudniki, prispeval k razvoju turizma, nudil informacije obiskovalcem Šmartna in promoviral lokalne ter druge pridelke in izdelke. Vabljeni na ogled!


KOLEDAR PREDNOVOLETNIH GLEDALIŠKIH PREDSTAV

  • četrtek, 20. december, 19.00: predstava Moška copata, Ranko Babić (Kulturni dom Šmartno)
     
  • sobota, 5. januar, 18.00: gledališka predstava Družinska zadeva, KUD Vajkard - Agnes Jaoni, Jean Pierre Bacri (Kulturni dom Šmartno)
     
  • sobota, 12. januar, 18.00: gledališka predstava Družinska zadeva, KUD Vajkard - Agnes Jaoni, Jean Pierre Bacri (Kulturni dom Šmartno)

Novi urejeni prostori TIC-a na Staretovem trgu 25.


1. decembra odprl Turistično informacijski center Šmartno.


V centru se nahaja tudi butična trgovinica.



Produkcija: Peternet