English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Razpis WORTH za kreativne rokodelce in dizajnerje

22. junij 2018 - Do 24. oktobra 2018 se lahko dizajnerji, podjetja, start-upi, ustvarjalci in rokodelci prijavite na drugi razpis projekta WORTH (program COSME) za podporo vrhunskim unikatnim dizajnerskim projektom in idejam s področij mode in tekstila, obutve, krzna in usnja, pohištva, hišnih dekoracij, pripomočkov in nakita.

Prijavitelji lahko pridobijo do 10.000 EUR za realizacijo projektne ideje, nudijo tudi mentrostvo, izobraževanje, mednarodno mreženje in udeležbo na dveh večjih dogodkih.

Pri vsaki ideji/projektu naj bi sodelovali 2-3 partnerji. Pogoj je, da je sta 2 partnerja iz dveh različnih evropskih držav, ki sodelujejo v programu COSME.

Prvi korak je prijava na platformo WORTH, kjer je že registriranih 700 ljudi različnih profilov, ki si želijo sodelovanja z ustvarjalci iz drugih dežel. Partnerje lahko torej najdejo ustvarjalci na tej platformi, lahko pa prijavijo tudi ideje, kjer gre za že predhodno izoblikovana mednarodna partnerstva. Preko platforme WORTH poteka tudi prijava projektne ideje - pripraviti je potrebno reativno predstavitev dosedanjega dela in kratek poslovni načrt na 3 straneh s skico izdelka.

Na prvem pozivu so podprli 25 projektov, na drugem, ki je prav zdaj odprt, pa bodo podprli še dodatnih 60-70 projektov s področja uporabne industrije. Še posebej si želijo slovenskih partnerjev/projektov, saj je trenutno na platformi prijavljenih zelo malo naših ustvarjalcev.

Povezava na poziv



Produkcija: Peternet