English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Družinski vikend odprtih vrat v Srcu Slovenije letos v jeseni

23. april 2018 - Leto je naokoli in ponovno je napočil čas, da začnemo načrtovati letošnjeVikende odprtih vrat v Srcu Slovenije, ki bodo tokrat namenjeni družinam. Ob tej priložnosti vabimo turistične akterje iz občin Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji, da se pridružite promociji s svojo akcijsko ponudbo.

Vikend odprtih vrat bo tokrat v vseh sodelujočih občinah pokal jeseni, in sicer od petka, 7. septembra, do nedelje, 9. septembra 2018. Naša skupna naloga je, da pripravimo zanimiv program z mislijo na tiste najmlajše, pa tudi za njihove starše, dedke in babice, tete in strice. V vikendu od 7. do 9. septembra jim želimo pričarati posebno doživetje, ki ga sicer ne morejo doživeti vsak dan, ob katerem lahko bolje spoznajo lokalno območje in hkrati izkusijo pristen stik s prijaznimi domačini. Poudarek je na aktivnih in raznolikih doživetjih, zato z akcijo povezujemo gostince, turistične kmetije, ponudnike športnih in družabnih dogajanj, rokodelce, društva, organizatorje dogodkov in seveda vse ostale lokalne ponudnike.

Za promocijo bo poskrbela Lokalna akcijska skupina (LAS) Srce Slovenije, ki je sredstva pridobila iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in je za vse sodelujoče ponudnike brezplačna. Vse kar morate storiti je, da pripravite zanimiv program oz. atraktivno ponudbo, s katero boste prepričali družine, da vas bodo obiskale prav v času Vikenda odprtih vrat. V ta namen bodo, kot vsa leta do sedaj, pripravljeni tudi promocijski materiali (knjižice, plakati). Poskrbljeno bo za distribucijo obvestil v več kot 10.000 gospodinjstev v Srcu Slovenije. Zakupili bomo oglaševanje na radijskih in elektronskih medijih. Za uspešno napoved letošnjega vikenda pa bo teden dni pred dogodkom poskrbela novinarska konferenca, na kateri se boste imeli možnost predstaviti vsi sodelujoči.

Za informacijo o lokalnih koordinatorjih pišite na eva.vovk@razvoj.si ali pokličite na 01 89 62 710. Uvodni sestanki s ponudniki bodo potekali predvidoma v maju in juniju, o točni lokaciji, datumu in uri pa bomo vse zainteresirane še obvestili.









Produkcija: Peternet