English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Inovativna spletna platforma na mlade OPIN.ME

26. september 2016 - Pred kratkim je bila objavljena nova spletna platforma OPIN.ME, ki omogoča mladim, da izrazijo kakšne spremembe si želijo v svojem okolju. Platforma je nastala v okviru evropskega projekta EUth, ki spodbuja vključevanje mladih za aktivno vlogo v družbi. Z Razvojnim centrom Srca Slovenije pri projektu sodelujejo Mladinski centri Litija, Mengeš in Kamnik ter vse tri vključene občine.

Spletna platforma OPIN.ME mladim omogoča, da izrazijo kakšne spremembe si želijo v svoji občini in to delijo s prijatelji, hkrati pa pobude sporočajo odločevalcem – županom, občinskim službam in drugim. Srce Slovenije je v projekt vključeno kot pilotno območje in sodeluje z Mladinskimi centri Litija, Kamnik in Mengeš.

Konec septembra je bila lansirana prenovljena druga verzija spletne platforme za e-participacijo, ki jo mladi v omenjenih občinah že lahko testirajo. V Kamniku se je testiranje pričelo z oktobrom, v Litiji in Mengšu pa bodo pričeli v novembru. Vabljeni mladi iz občin Litija, Kamnik in Mengeš, da obiščete spletno platformo OPIN.ME in jo testirate ter podate svoje mnenje za izboljšave.




Produkcija: Peternet