English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Mlade vabimo k ustvarjanju boljše prihodnosti v Srcu Slovenije

30. januar 2016 - V okviru projekta EUth in v sodelovanju z Mladinskim centrom Litija, AIA-Mladinskim centrom Mengeš in Mladinskom centrom Kotlovnica Kamnik, vabimo mlade med 15. in 34. letom k uvajanju sprememb v Srcu Slovenije. Vabljeni vsi, ki si želite prispevati, in ki si želite biti del sprememb. Ni pomembno, ali imate izkušnje ali ne. Pomembna je želja, da skupaj ustvarimo pozitivne spremembe v Srcu Slovenije!

Kako lahko sodeluješ?

Predstavljaj si aplikacijo namenjeno mladim, s katero lahko sporočiš, kakšnih sprememb si želiš v svoji občini in to tudi deliš s prijatelji. Še več, hkrati lahko to neposredno sporočiš tudi tistim, ki o spremembah odločajo – občini, županu in vsem ostalim, ki imajo moč izvesti te spremembe.

Takšno aplikacijo oblikujemo v okviru projekta EUth. Naš cilj je oblikovati aplikacijo, ki bo mlade povezala v spletno skupnost, v kateri ne boste zgolj razpravljali o tem, kaj si želite, ampak dejansko vplivali na spremembe v Srcu Slovenije.

Če želiš izraziti svoje mnenje in se povezati z drugimi mladim, izpolni anketo https://www.1ka.si/a/82539 in se nam pridruži na skupinskem pogovoru (fokusni skupini) konec februarja 2016. Za vse informacije smo na voljo na elektronskem naslovu anita.molka@razvoj.si





Več o projektu EUth TUKAJ in na spletni strani projekta: www.euth.net.

 

 

Produkcija: Peternet