English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2011!

13. januar 2011 - Bliža se tradicionalni sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, na katerem se bo tudi letos predstavila regija Srce Slovenije. Turistični ponudniki območja se bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani predstavljali od 27. do 30. januarja 2011. Partnerji letošnje skupne predstavitve območja Srce Slovenije, ki jo koordinira Center za razvoj Litija, so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Ivančna Gorica, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš, Šmartno pri Litiji in Trzin.

Ponovno bomo pod skupno znamko združili turistične ponudnike, društva, podjetnike in posameznike, za katere smo izdelali skupne promocijske letake ter omogočili promocijo in prodajo turističnih produktov območja. S tem želimo spodbujati povezovanje in sodelovanje med turističnimi ponudniki in ostalimi akterji iz območja. V petek, 28. januarja bomo ob 14. uri na razstavnem prostoru za župane in koordinatorje občin Srca Slovenije pripravili družabni dogodek.

Program dogajanja na razstavnem prostoru Srca Slovenije si lahko ogledate tukaj


Vljudno vabljeni na sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2011 v Marmorno dvorano (Hala B) na Gospodarsko razstavišče v Ljubljano od 27. do 30. januarja!

Ana Savšek, Center za razvoj Litija



Produkcija: Peternet