English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Srce Slovenije na posvetu ''Povezovanje potencialov za trajnostno prihodnost''

25. maj 2015 - V ponedeljek, 1. junija 2015, bo potekal posvet Povezovanje potencialov za trajnostno prihodnost. To bo uvod v serijo dogodkov nove pobude Evropskega tedna trajnostnega razvoja. S posvetom in spremljajočimi dogodki želijo v Sloveniji povečati po eni strani zavedanje o ciljih in procesih trajnostnega razvoja, po drugi pa o izjemnih potencialih Slovenije za doseganje teh ciljev. Posveta se bodo udeležili tudi predstavniki Srca Slovenije.

Znanja, posredovana v okviru teh dogodkov, bodo uporabljena za celostno načrtovanje in upravljanje razvoja na lokalni, regionalni in nacionalni ravni. Udeležba na posvetu je brezplačna, prijava pa je možna na tej povezavi do srede, 27. maja 2015. Vabilo s programom si lahko ogledate tukaj, kontaktna oseba za vse dodatne informacije pa je dr. Darja Piciga iz Ministrstva za okolje in prostor.
Drugi soorganizatorji so še: Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kabinet predsednika vlade RS ter Skupnost občin Slovenije v partnerstvu z drugimi ministrstvi, podjetji in mrežami.


Produkcija: Peternet