English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Manjše turistične nastanitve in prednosti skupnega povezovanja

Na Centru za razvoj Litija bomo v programskem obdobju 2007-2013 razvijali različne oblike turističnih nastanitev. Na ta način bomo poskušali ustvariti na območju občin, ki ji pokrivamo s svojim delovanjem, celovito turistično ponudbo za različne ciljne skupine ljudi.

 

Delavnica Manjše turistične nastanitve in prednosti skupnega povezovanja za vse, ki razmišljate o turističnih prenočiščih, bo 7. marca 2007, ob 17. uri na Turistični kmetiji Kimovec na Spodnji Slivini (GEOSS).


O priložnostih, ki jih prinaša razvoj sektorja ponudnikov manjših turističnih nastanitev, in prednostih medsebojnega povezovanja, nam bo spregovoril Uroš Buda, direktor TOUR AS d.o.o. in predsednik sekcije sobodajalcev pri GZS, ki vodi v Ljubljani zelo uspešno verigo apartmajev, povezano v Skupino APARTMAJI.


Na srečanje vabljeni sobodajalci, lastniki turističnih kmetij, hiš s tradicijo, planinskih domov, počitniških in drugih domov, gostišč, prenočišč, penzionov in apartmajev in vsi, ki imate namen investirati v to dejavnost.


Dodatne informacije in prijave sprejemamo na telefon 01/89 62 710 ali po e-pošti mija.jemec@razvoj.si.

            

Produkcija: Peternet