English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Na Gimnaziji Litija s pomočjo Razvojnega centra Srca Slovenije zasadili cvetlična korita

14. maj 2013 - Razvojni center Srca Slovenije je podprl pobudo Gimnazije Litija za zasaditev cvetličnih korit pred vhodom šole in pomagal pridobiti donacijska sredstva s strani lokalnih podjetij. Ena izmed naših pomembnih usmeritev je lokalna samooskrba, pri čemer je osveščanje mladih ključnega pomena.


Dijaki drugega letnika litijske gimnazije so v sredo, 15. maja 2013, ob strokovni podpori Razvojnega centra Srca Slovenije v 14 cvetličnih korit posadili okrasne rastline, zelišča, dišavnice in cvetlice. Zemljo za cvetlična korita je doniralo podjetje TrgoGrad iz Litije, sadilni material, dodatno zemljo in rože pa sta prispevali podjetji Cvetličarna Vijolica iz Litije in Amarant iz Kresnic. Za posajene rastline bo seveda potrebno tudi skrbeti, kar bo nov izziv za litijske dijake.


Razvojni center Srca Slovenije tudi sicer aktivno sodeluje z Gimnazijo Litija, saj v okviru Konzorcija vrtcev in šol območja Srca Slovenije izvaja izobraževanja in delavnice s področja podjetništva in kmetijstva.Produkcija: Peternet