English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Delavnica Administrativno in finančno vodenje projektov LAS

Lokalna akcijska skupina LAS Srce Slovenije vabi vse nosilce LAS projektov , da se udeležijo ene izmed brezplačnih delavnic "Administrativno in finančno vodenje projektov LAS”, ki bosta:

v torek, 17.09.2013, ob 17.00, v prostorih Občine Kamnik (sejna soba v pritličju), Glavni trg 24, Kamnik in

v torek, 24.09.2013, ob 17.00, v prostorih Občine Litija (mala sejna soba)
, Jerebova ulica 14, Litija.

Vsebina na obeh delavnicah bo ista. Delavnici sta na dveh lokacijah, da nosilcem projektov omogočimo lažjo udeležbo na eni izmed delavnic.

Namen delavnice, ki je namenjena vsem nosilcem LAS projektov in njihovim partnerjem je, da se vsem nosilcem projektov in partnerjem predstavi navodila za pravilno administrativno in finančno vodenje projektov LAS ter uspešno koriščenje odobrenih sredstev.

VSEBINA:
  • Predstavitev LAS Srce Slovenije
  • Vodenje LAS projekta
  • Predstavitev označevanja projektnih rezultatov
  • Predstavitev poročila za LAS projekt
  • Predstavitev zahtevka za LAS projekt

Na delavnici bo predstavljeno vodenje projektne dokumentacije za projekte, odobrene v okviru LAS Srce Slovenije, priprava poročil in zahtevkov za sofinanciranje v skladu z zahtevami Ministrstva za kmetijstvo in okolje.
Obravnavali bomo tudi pravilno označevanje projektnih rezultatov z zahtevanimi EU in ostalimi logotipi, čas pa bo tudi za vaša vprašanja in razpravo.

Ker opažamo, da imajo številni upravičenci pri pripravi poročil in vodenju projektov težave, je obvezno, da se delavnice udeleži vsaj en predstavnik vsakega upravičenca in predstavnik vsakega partnerja v projektu! Priporočamo, da se delavnice udeleži oseba, ki bo pripravljala poročila in zahtevke ali vodja projekta.

Prosimo, da do ponedeljka, 16.9. oz. do ponedeljka 23.09.2012, do 12.00 na telefon 01 8962 713 ali e-mail las@razvoj.si sporočite število in kontaktne podatke predstavnika/ov, ki se bo/do udeležili delavnice.

Delavnico organizira Lokalna akcijska skupina »Srce Slovenije«, skupaj z Občinama Kamnik in Litija.

Produkcija: Peternet