English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Pestro poletno dogajanje na Turistični točki Srca Slovenije

9. avgust 2013 - Lokacijo Turistične točke Srca Slovenije v Litiji prepoznate po rdeči tabli z znakom Srce Slovenije, z znakom, ki ponazarja tradicionalno hišno trkalo. Z njim vas vabimo, da vstopite v prostor številnih informacij o turistični ponudbi občine Litija in drugih občin Srca Slovenije.

Poleg posredovanja informacij o turistični ponudbi in pestri izbiri promocijskih turističnih materialov je točka vse bolj založena tudi z najrazličnejšimi uporabnimi izdelki, tako turističnimi spominki kot tudi darilnim programom. S pomočjo evropskega projekta CCC (Vrednotenje nesnovne kulturne dediščine), v katerega smo vključili priznanega slovenskega etnologa, prof. dr. Janeza Bogataja, smo že mnoge lokalne rokodelce navdušili k postavitvi svojih unikatnih izdelkov na ogled in v prodajo.

K temu vabimo tudi vas! V jesenskem času bomo, s pomočjo uveljavljenih strokovnjakov, svetovali zainteresiranim rokodelcem pri razvoju njihovih izdelkov. S tem želimo doseči višjo kakovost in dovršenost izdelkov, dvigniti njihovo uporabno vrednost, dodati ščep inovativnosti in zagotoviti vpetost v okolje, dediščino in tradicijo. Za obiskovalce so zanimivi predvsem uporabni izdelki s področij prehranjevanja, oblačenja in skrbi za zdravje.

Vabljeni, da izrazite svoj interes po sodelovanju na mojca.hauptman@razvoj.si ali 05 99 40 503.


Na turistični točki Srca Slovenije vas bo prijazno sprejela Mojca Hauptman z Razvojnega centra Srca Slovenije


Produkcija: Peternet