English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izvrstni na mednarodnem fotografskem natečaju

13. junij 2012 - Fotografija Mateja Povšeta z naslovom "Let Us Lead You" (slov. Pustite, da vas vodimo) je bila izbrana za eno najboljših fotografij na mednarodnem fotografskem natečaju Images of Rural Europe v okviru Evropske mreže za razvoj podeželja (ENRD), na katerega se je prijavila LAS Srce Slovenije. Povezava na rezultate natečaja se nahaja tukaj.

Omenjena fotografija je bila izbrana v kategoriji "The Spirit of LEADER" (slov. Duh programa LEADER). Izbrana fotografija je nastala ob srečanju županov Srca Slovenije v Geometričnem središču Slovenije 28. maja 2010. Fotografija ponazarja idejo znamke Srce Slovenije, s katero želimo pomagati lokalnim skupnostim, ki jih povezujemo, doseči celovit in trajnostni razvoj na različnih področjih. Skupno sodelovanje v programu LEADER predstavlja pomemben element povezovanja za omenjene občine.

Fotografija bo na ogled na razstavi v zgradbi Berlaymont v Bruslju od 21. junija do 10. julija 2012. Slovesnost za nagrajence, ki jo bo gostil g. Dacian Cioloş, evropski komisar za kmetijstvo in razvoj podeželja, se bo zgodila v ponedeljek, 21. junija 2012 v Bruslju. Dogodka se bo udeležil tudi predstavnik LAS Srce Slovenije.
 


Zmagovalna fotografija, ki jo je posnel za LAS Srce Slovenije Matej Povše, bo razstavljena v Bruslju.

Produkcija: Peternet