English

LAS SRCE SLOVENIJE

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: las@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Podprte podjetniške ideje

28. oktober 2011 - V septembru se je uspešno zaključilo pet projektov, ki so bili sofinacirani s strani LAS »Srce Slovenije« in se izvajajo na območju občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica in Šmartno pri Litiji.

V Naravnem zdravilnem gaju v Tunjicah je nosilec projekta VD d.o.o. razširil kapaciteto polnilnice Žive vode, uredil promocijski prostor za sprejem obiskovalcev in izdal brošure v tujih jezikih. Drago Vrhovnik, direktor podjetja je povedal, da »so nove pridobitve velika naložba tudi za v bodoče, saj lahko sedaj skladiščimo večje količine vode, na trgu pa se lahko odzivamo v skladu s povpraševanjem.« Nadgradili so ponudbo, z izvedbo projekta pa so razširili svoje poslovanje tudi na tuje trge in Živo vodo odslej prodajajo tudi na Nizozemskem in v Belgiji.

Poleg projekta v Naravnem zdravilnem gaju Tunjice je aktivnosti uspešno zaključilo tudi Športno društvo Dolina z ureditvijo otroškega igrišča v Cerovici. Društvo za razvoj Sitarjevca je v okviru projekta uredilo ploščad pred glavnim vstopnim rovom v rudnik in dostop do ploščadi. Športno društvo Javor je uredilo južni del Javorske energijske poti. S tablami so označili dostop do poti in uredili teren na poti. Miloš Kimovec s.p. je uspešno uredil Pustolovski park GEOSS na Spodnji Slivni. Na drevesih so uredili platoje oz. vaje in jih povezali z vrvmi in jeklenicami. Izdelali so tudi spletno stran parka in izdali brošuro.

Več o izvedbi posameznih projektov si lahko preberete na spletni strani LAS: www.razvoj.si/las.
 
 
S pomočjo projekta, ki je sofinanciran s strani LAS Srce Slovenije, so v Naravnem zdravilnem gaju Tunjice razširili kapaciteto polnilnice Žive vode


Produkcija: Peternet