English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vse na enem mestu za podjetnike

5. september 2011 - Center za razvoj Litija upravlja VEM točki za podjetnike v Litiji, Domžalah in v Grosupljem. Za šolajoče, potencialne podjetnike in rastoča podjetja bomo jeseni izvedli preko 10 podjetniških delavnic.

Svet podjetništva bomo predstavili mladim, s katerimi bomo razvijali podjetniške ideje in jih postavili v vlogo podjetnika. Center za razvoj Litija s šolami sodeluje že od ustanovitve leta 2000, saj smo prepričani, da se podjetniška moč območja dviguje, če mlade v podjetniškem duhu vzgajamo že od malih nog.

Na območju Srca Slovenije je veliko posameznikov s podjetniškimi idejami, vendar nimajo poguma za realizacijo in ustanovitev svojega podjetja. Postopek ustanovitve in osnovni pregled stroškov podjetja bomo za njih predstavili na delavnicah v Litiji in Domžalah. Konec leta bodo za podjetnike v začetni fazi potekale delavnice o pripravi zaključnih računov, ki bodo v pomoč predvsem tistim, ki si sami vodijo računovodstvo.

Gospodarska kriza je obdobje, ko se podjetniki pričnejo spraševati kako naprej. V svoje predavalnice bomo povabili mednarodno priznane predavatelje, ki spodbujajo inovativno podjetništvo. V seriji dveh delavnic bodo podjetniki lahko slišali primere dobrih praks in se seznanili z najnovejšimi metodami vodenja in razvoja podjetij.

Pripravljamo tudi delavnice na temo internacionalizacije, v kateri bodo podjetniki, ki razmišljajo o vstopu na tuje trge, dobili informacije iz prve roke. Predavala bo izkušena podjetnica, ki je podjetje preselila v tujino, sedaj pa nudi podporo in svetovanje internacionalizaciji slovenskih podjetij v tujino.


      

Produkcija: Peternet