English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


PODJETNIKI, TEKMA ZA 15.000 EUR je odprta!

Ste podjetnik in imate inovativno podjetniško idejo? Izzivamo vas, da se pomerite z najboljšimi slovenskimi novoustanovljenimi podjetji v Slovenskem tekmovanju Start-up podjetij Start:up Slovenija in si prislužite bogate nagrade, vseslovensko prepoznavnost in širok network ljudi in inštitucij, ki vam lahko koristijo pri vašem razvoju. Tekmovanje organiziramo v Tovarni podjemov skupaj z Javno agencijo RS za podjetništvo in tuje investicije pod generalnim pokroviteljstvom Poteze.

10.000 EUR denarne nagrade in 5000 EUR vreden CEED TOP CLASS

Zmagovalec letošnjega tekmovanja, ki bo razglašen 27. marca na gala dogodku v okviru konference PODIM bo prejel 10.000 EUR denarne nagrade in brezplačno udeležbo v 5000 EUR vrednem elitnem podjetniškem usposabljanju CEED TOP CLASS.

"Nagradili bomo podjetje, ki bo najbolje dojelo tri ključna vprašanja podjetništva: Ali stvar deluje? Ali jo bo kdo kupil? Ali bomo ustvarili dobiček? V množici start-up podjetij bomo zato iskali takšna mlada podjetja, katerih inovativnost in želja po rasti največ obetata. Želimo jim pomagati in jih spodbujati na njihovi podjetniški poti, želimo pa tudi, da bi bila zgled drugim podjetjem in ustvarjalnim mladim ljudem, da bi šli po njihovi poti."

ŠE NEKAJ DOBRIH RAZLOGOV ZA SODELOVANJE:

. SPOZNAJTE POTENCIALNE VLAGATELJE IN PARTNERJE
. PRIDOBITE STROKOVNO MNENJE OCENJEVALNE KOMISIJE
. OSVOJITE LASKAV NASLOV "START-UP LETA 2008"
. SODELUJTE NA BREZPLAČNIH PODJETNIŠKIH ŠOLAH
. DODELAJTE VEŠČINE PREDSTAVLJANJA PODJETNIŠKE IDEJE

KDO LAHKO SODELUJE?

Sodelujejo lahko vsa podjetja ustanovljena v RS mlajša od 3 let ali nastajajoča podjetja. Pogoj za sodelovanje je urejeno stanje intelektualne lastnine podjetniške ideje in napisan poslovni načrt. Več o pogojih sodelovanja.

KAKO SODELOVATI?


Do 22. februarja pošljite vaše poslovne načrte na naslov Tovarna podjemov, Svetozarevska ulica 6, 2000 Maribor in na naslov: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org.

Več informacij:

Urban Lapajne, organizacijski vodja projekta

Tovarna podjemov
E-pošta: urban.lapajne@tovarnapodjemov.org
Telefon: 02 2294 278
GSM: 041 372 418
Skype: urbanlapajne


Produkcija: Peternet