English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Evropski projekti - izziv za mlade

V sredo, 4. marca 2009, je v Spodnjem Hotiču pri Litiji v Muzeju premoderne umetnosti potekalo spoznavno srečanje mladih, ki jih zanima področje pridobivanja sredstev iz mednarodnih razpisov. Srečanje je pripravil Center za razvoj Litija, ki ima dolgoletne izkušnje s pridobivanjem sredstev iz različnih mednarodnih razpisov.

Zbrane je pozdravila direktorica Centra za razvoj Litija Saša Gradišek, v nadaljevanju pa je Jelka Babič predstavila delovanje Centra, možnosti, ki jih ponujajo mednarodni razpisi in možne oblike sodelovanja mladih.

Na srečanju je bilo poudarjeno, da vsebine projektov niso omejene, in da se za dobre ideje s pravim načinom vedno najde pot. Mladi so se med seboj spoznali in si izmenjali mnenja o svojih izkušnjah, po sestanku pa so ostali še na otvoritvi razstave Trkamo na vrata dediščine, ki se je za en mesec ustavila v občini Litija.

Če vas povezovanje v evropske mreže zanima in ste zamudili spoznavno srečanje, se lahko obrnete na Center za razvoj Litija, kjer vam bomo z veseljem predstavili možnosti pridobivanja izkušenj in referenc pri prijavljanju in izvajanju evropskih projektov. Javite se na info@razvoj.si.

Produkcija: Peternet