English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Kupujmo lokalno!

30. marec 2020 - Trenutna pandemija corona virusa (COVID – 19) nam je močno zamajala tla pod nogami in spremenila življenje kot ga poznamo. Ponovno smo odkrili kako pomembno in bistveno s stališča preživetja je kmetijstvo. Močno se je povečala vrednost samooskrbe s hrano, tako po svetu kot tudi v Sloveniji, vrednost življenja na podeželju in vrednost panog, ki pridelujejo živila in s tem ohranjajo pestrost naše prehrane. Čas je da dojamemo, da je prehranska varnost ključna za preživetje vsake države.

Če pa želimo, da se kmetijstvo, v takšni meri kot je sedaj, ohrani tudi po koncu pandemije, je pomembno, da v največji meri podpremo ponudnike v našemu lokalnemu okolju. Sedaj je čas, da izkažemo spoštovanje do tistih, ki s trdim delom skrbijo za vsak delček slovenske zemlje in izkoristimo tisto, kar imamo že ves čas na dosegu roke. Prehranski izdelki, ki jih kupite neposredno od kmeta, imajo velik vpliv na lokalno ekonomijo.  Postanimo odgovorni in podprimo lokalne pridelovalce ter s tem prispevajmo k razvoju domačega gospodarstva in podjetništva.

Na spletni strani Razvojnega centra Srca Slovenije si lahko ogledate kmetije v Srcu Slovenije in njihovo pestro ponudbo. Vabimo vas, da poiščete svoje izdelke med izbranimi rokodelskimi in prehranskimi izdelki, ki se ponašajo s certifikatom znamke Srce Slovenije. Ostanite zdravi in kupujte lokalno!

Sezname lokalnih ponudnikov najdete tudi na spodnjih povezavah:

Litija
Šmartno pri Litiji
Kamnik
Lukovica
Dol pri Ljubljani



Prehranski izdelki s certifikatom Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije.

Produkcija: Peternet