English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Pisarne LAS Srce Slovenije v Litiji, Kamniku, Lukovici in Moravčah

27. marec 2017 - Vse zainteresirane prebivalce, ki imate projektne ideje, primerne za prijavo na javni poziv Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije, vabimo, da nas obiščete in pomagali vam bomo z usmeritvami pri razvoju vaše ideje. Rezervirajte si termin na eni izmed lokacij v Litiji, Kamniku, Lukovici ali Moravčah

Pisarne LAS Srce Slovenije delujejo na naslednjih lokacijah:
  • KAMNIK: vsak drugi ponedeljek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Kamnik (Glavni trg 24, 1. nadstropje, pisarna 32). V aprilu bo LAS pisarna v Kamniku delovala v ponedeljek, 10. aprila in 24. aprila.
  • LUKOVICA: vsak tretji četrtek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Lukovica (Stari trg 1, društvena soba v pritličju).V aprilu bo LAS pisarna v Lukovici delovala v četrtek, 20. aprila.
  • MORAVČE: vsak prvi torek v mesecu od 9. do 15. ure v prostorih Občine Moravče (Trg svobode 4). V aprilu bo LAS pisarna v Moravčah delovala v torek, 4. aprila in v četrtek, 13. aprila.
  • LITIJA: pisarna LAS Srce Slovenije v Litiji deluje v okviru Razvojnega centra Srca Slovenije vsak dan od 8. do 15. ure.
    *Pisarna LAS od marca 2017 deluje na novem naslovu: Jerebova ulica 14, Litija - v zgradbi, kjer se nahaja tudi Občina Litija. 
Termin sestanka si lahko na eni izmed lokacij predhodno rezervirate na e-mail naslovu las@razvoj.si ali po telefonu na 01 8962 713 ali 051 312 738.

Aktualne informacije o delovanju LAS Srce Slovenije so objavljene tudi na spletni strani www.las-srceslovenije.si Produkcija: Peternet