English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Zdravi pisarniški delavci v zdravih organizacijah

28. oktober 2016 - V torek, 25. oktobra 2016, sta bila v Žalcu organizirana dogodek in tiskovna konferenca v sklopu projekta »Zdravju prijazno delovno okolje za zdrave, aktivne in motivirane pisarniške delavce«. V njem poleg prijavitelja Razvojne agencije Savinja sodelujejo še partnerji Skupnost občin Slovenije, Združenje regionalnih razvojnih agencij Slovenije in Združenje območnih razvojnih agencij Slovenije – ZORA s koordinatorjem Razvojnim centrom Srca Slovenije. S projektom so partnerji uspešno kandidirali na Javnem razpisu za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 in pridobili 90 % sofinanciranje Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS).

Projekt se bo uradno zaključil 31. oktobra 2016. V projektu smo izvajali številne aktivnosti (strokovne delavnice aktivni zmenki z zdravjem), informirali smo ciljno skupino, izvajali usposabljanja in izpopolnjevanja na področju zdravja zaposlenih, izpeljali javni natečaj »Ful zdravju prijazna delovna praksa« in pridobili 26 zanimivih delovnih praks. 

Projekt je bil primarno namenjen pisarniškim delavcem in osebam na podobnih delovnih mestih, javnim uslužbencem, kar predstavlja 177 občin, 12 regionalnih razvojnih agencij, 16 lokalnih razvojnih agencij (okoli 5000 zaposlenih).

Sporočilo za javnost.pdf


...


Vaje za zdravje na delovnem mestu.


Produkcija: Peternet