English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Mladi iz Srca Slovenije bomo povedali, kakšne izboljšave hočemo v lokalnem okolju

 25. februar 2016 - Če ste stari od 15 do 34 let in prihajate iz Litije, Kamnika ali Mengša ter vam ni vseeno za to, kako se razvija vaša občina, pridite v torek, 15. marca 2016, ob 17. uri na dogodek v AIA Mladinski center Mengeš. Na moderiranem druženju boste spoznali tudi posebno spletno in mobilno orodje za izražanje vaših pobud, ki lahko ima dejanski vpliv na razvoj kraja, v katerem živite.

Prijavite svojo udeležbo!

Kaj se bo dogajalo?
  • Spoznali bomo spletno platformo in mobilno aplikacijo, ki sta nastali v okviru projekta EUth za spodbujanje participacije mladih.
  • Ker smo doma v Srcu Slovenije, ki je pilotno območje projekta, bomo povedali, kaj bi mi radi spremenili; pobude bomo prek OPIN.ME posredovali tistim, ki imajo moč odločanja v naši občini.
  • Mrežili bomo med seboj, ker lahko skupaj oblikujemo boljše pobude!
  • Predstavili se nam bodo mladi menedžerji skupnosti, ki bodo v občinah Litija, Kamnik in Mengeš skrbeli za povezave med nami in občinami.
  • Pa še to! Ker se gremo novo pustolovščino, bomo na druženju izžrebali tri, ki bodo prejeli vstopnico za Pustolovski park Geoss.
Moderirano druženje bo vodil Tomaž Stritar, soustanovitelj coworking prostora D-plac in podjetniškega izobraževalnega centra Ferfl.

Ne zamudite! Prijavite se po elektronski pošti anita.molka@razvoj.si

Dogodek prireja Razvojni center Srca Slovenije v sodelovanju z Mladinskim centrom Litija, AIA Mladinskim centrom Mengeš in Mladinskim centrom Kotlovnica Kamnik.

Produkcija: Peternet