English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izobraževanje za podjetnike: uspešna pot do odobritve kredita

28. januar 2016 - Razvojni center Srca Slovenije vabi podjetnike na izobraževanje »Uspešna pot do odobritve kredita«. Izobraževanje bo potekalo v torek, 9. februarja 2016, ob 9. uri v prostorih AIA-Mladinskega centra Mengeš, Slovenska cesta 28, Mengeš.

V praksi se podjetniki pogosto srečujete s povpraševanjem o ustreznem kreditu. Poleg pomanjkanja časa in ustreznega znanja obstaja tudi dilema, katera banka zagotavlja najugodnejše pogoje. Ob upoštevanju celovitosti bančne ponudbe je potrebno upoštevati različne kriterije, stroške ter seveda poslovanje podjetnika.

Vsebina izobraževanja:

1. Priprava na kreditiranje
2. Konkretiziranje bančnih ponudb
3. Primerjava stroškov vodenja poslovnih TRR
4. Razno

Predavateljica: Irena Tonin, ki ima znanje in izkušnje na področju podjetništva ter bančništva. Ob zaključku delavnice bo podjetnikom zagotovljeno individualno svetovanje oziroma se lahko že predhodno najavite na svetovanje. Pišite na irena.tonin@razvoj.si in dogovorili se bomo za sestanek.

Cena izobraževanja je 25 EUR.

Vaše prijave nam posredujte do 8. februarja 2016 po elektronski pošti na naslov info@razvoj.si. Minimalno število je 10 udeležencev, v nasprotnem primeru se delavnice ne izvede oziroma se prestavi na drug termin.

Produkcija: Peternet