English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Promocija Vikendov odprtih vrat na prireditvah po Srcu Slovenije

26. september 2015 - Med avgustom in oktobrom se odvijajo v Srcu Slovenije Vikendi odprtih vrat. Promocija poteka na različnih prireditvah po Srcu Slovenije, med drugim na Dnevih narodnih noš v Kamniku, Gasilskem srečanju na Dolah, Mihaelovem sejmu v Mengšu in Kmetijskem sejmu v Komendi.

Od 10. do 13. septembra so v Kamniku potekali tradicionalni 45. Dnevi narodnih noš in oblačilne dediščine. Mnogo različnih noš, tako tipičnih slovenskih, kot tudi balkanskih ali celo izvenevropskih se je zvrstilo na nedeljski povorki. Srednjeveško jedro Kamnika je te dni poskrbelo prav za vse čute obiskovalcev: oči so si lahko napasli na čudovito izdelanih nošah in prekrasnih nastopih folklornih skupin, za ušesa je poskrbela živahna glasba harmonik, okus in vonj pa so zadovoljile mnoge jedi, med drugim tudi Okusi Kamnika, ki so bile na voljo na stojnicah. Med vsemi rokodelci, umetniki in izdelovalci se je na stojnicah predstavilo tudi območje Srca Slovenije. 

 

19. septembra smo se udeležili Državnega tekmovanja v gasilski orientaciji 2015, na katerem je sodelovalo več kot tisoč gasilcev iz vse Slovenije. 26. in 27. septembra pa smo bili prisotni na 21. Mihaelovem sejmu v Mengšu. Prvi vikend v oktobru bo potekala promocija Vikendov odprtih vrat še na Kmetijskem sejmu v Komendi, promocijo bo izvajal Zavod za turizem in šport v občini Kamnik.

S promocijskimi materiali in drugimi informacijami smo na vseh omenjenih dogodkih obveščali obiskovalce o promocijski akciji Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije.

Sprevod narodnih nos v Kamniku Dnevi narodnih noš v Kamniku: k slovenski narodni noši spada tudi glasba harmonike.

Promocija na 21. Mihaelovem sejmu v Mengšu.

Srce Slovenije se predstavlja v KamnikuSrce Slovenije obiskovalce vabil na jesenske potepe.

Produkcija: Peternet