English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Predstavitev poslovnega modela Silver House v Trstu

14. maj 2015 - Organizacija Central European Initiative je v četrtek, 14. maja, v Trstu organizirala predstavitveni dogodek za projekt WIDER. Tam so bila prisotna tudi slovenska podjetja, ki so bila v okviru projekta nagrajena z inovacijskimi vavčerji.

Anita Molka in Ana Savšek iz Razvojnega centra Srca Slovenije sta na dogodku predstavili proces delavnic in usposabljanj, ki so v okviru projekta WIDER potekala s podjetniki. Sledila je predstavitev poslovnega modela Silver House s strani nekaterih podjetnikov in stokovnjakov, ki so sodelovali pri razvoju modela: Tadeje Božičnik (Esplanada), Aleša Pluta (PlutARH) ter Igorja Koširja (Smart Com).

Dogodka so se udeležili predstavniki podjetji in organizacij iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Črne Gore ter Bosne in Hercegovine. Projektni partnerji pri projektu WIDER pa so prišli iz Slovenije, Italije, Bosne in Hercegovine ter Španije. Odzivi udeležencev na predstavitev poslovnega modela Silver House so bili zelo pozitivni, predvsem je dopadljiv celosten pristop na področju pametnih bivanjskih rešitev za starejše.
 

Predstavnica Razvojnega centra Srca Slovenije na promocijskem dogodku projekta WIDER v Trstu, ki so se ga udeležili podjetniki in organizacije iz držav Srednje Evrope

 

Ideja o medgeneracijski soseski Silver House je med udeleženci požela veliko zanimanja
 

Produkcija: Peternet