English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Poslovni model Silver House predstavljen v Tehnološkem parku v Ljubljani

15. maj 2015 - V Tehnološkem parku Ljubljana je v petek, 15. maja 2015, potekala predstavitev poslovnega modela Silver House v okviru projekta WIDER. Predstavila ga je Ana Savšek iz Razvojnega centra Srca Slovenije, ki je eden izmer partnerjev pri projektu.

Na predstavitvi je sodeloval tudi Nace Škoda iz podjetja Delta Union, enem izmed podjetji, ki je prejelo vavčer za razvoj poslovnega modela Silver House. Gre za celosten koncept nizko energijskih lesenih hiš, prilagojenih za starejše. Koncept pokriva vse pomembne elemente bivanja: arhitekturno zasnovo, notranjo in zunanjo opremo, energetski koncept, tehnološko opremo in poslovno finančni model.

Ob tej priložnosti se je v Tehnološkem parku Ljubljana odprla tudi razstava plakatov na katerih je predstavljenih vseh 39 projektov, ki so bili v okvirju projekta WIDER nagrajeni z inovacijskimi vavčerji.

Razstavo je organiziral IASP, Evropsko združenje tehnoloških parkov, ki kot partner sodeluje pri projektu WIDER. Na dogodku je bil prisoten tudi direktor Tehnološkega parka Ljubljana Iztok Lesjak, ki je pozdravil idejo Silver House na področju pametnih bivanjskih rešitev za starejše.
 

Projekt WIDER in poslovni model Silver House je v Tehnološkem parku Ljubljana predsatvila Ana Savšek iz Razvojnega centra Srca Slovenije


Razstava posterjev, na katerih je predstavljenih 39 nagrajenih projektov iz sedmih evropskih držav, bo v Tehnološkem parku Ljubljana na ogled do sredine junija

Produkcija: Peternet