English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Novo: Programi posebnih doživetij v Srcu Slovenije

30. september2014 - Preverite nove programe za skupine in družine, za pare in posameznike, ki ponujajo drugačna doživetja posebnosti Srca Slovenije. Nekajurni, enodnevni in večdnevni programi, ki jih lahko rezervirate v TIC Kamnik in v Jarini, ponujajo nova športna in adrenalinska doživetja, popotovanja po znamenitostih območja, okušanja značilne kulinarike, srečanja z lokalnimi rokodelci in posebna romantična doživetja.

Programi, ki so opisani tudi v posebni brošuri ter na spletnem naslovu www.srce-slovenije.si/turizem/programi, so bili razviti v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, sofinanciranega s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj.

NOVI PROGRAMI IN NOVA PROMOCIJA TURISTIČNE DESTINACIJE SRCE SLOVENIJE

Brošura z novimi programi športnih, popotniških, kulinaričnih, rokodelskih, družinskih in romantičnih doživetij je del celotnega nabora novih promocijskih gradiv, med katerimi so tudi nova krovna brošura Srca Slovenije, informativne trganke za območja sodelujočih občin, zloženke za množično distribucijo, predstavitvene mape za ponudnike, promocijske majice, vrečke in pisala. Programi in gradiva so bili zasnovani v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, pri katerem so sodelovale so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin. Območje je v okviru projekta dobilo tudi nadgrajeno in prenovljeno turistično spletno stran www.srce-slovenije.si/turizem oz. http://www.heartofslovenia.com v angleškem in nemškem jeziku. Območje Srce Slovenije je bilo predstavljeno tudi v publikaciji Picture Slovenia.

Srce Slovenije se je v preteklih mesecih predstavilo na sejemskih predstavitvah doma in v tujini: na Slovenski turistični borzi, na sejmu Freizeit v Celovcu, v Arboretumu Volčji Potok, na Dnevih slovenskega turizma v Zagrebu, na sejmu RDA Reise Deutscher Autobusunternehmungen v Kölnu v Nemčiji, na prireditvi Podeželje v mestu v Ljubljani ter na sejmu EXPO BICI v Padovi.

Za turistične ponudnike in druge so bili v spomladanskem času izvedeni izobraževalni seminarji na temo strateškega načrtovanje v turizmu, komunikacije in odnosa do gosta ter na temo digitalnega trženja v turizmu. V okviru projekta je bil izdelan tudi koncept za turistični spominek Srca Slovenije z opredeljeno krovno linije turističnih spominkov za območje.


Naslovna stran izdane publikacije

Produkcija: Peternet