English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napovedujemo: Srce Slovenije na ljubljanski prireditvi Podeželje v mestu

29. avgust 2014 - Srce Slovenije se bo to soboto, 6. septembra med 8. in 14. uro, predstavljalo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani na prireditvi Podeželje v mestu. Med tem ko bodo dopoldne številni Ljubljančani prihajali na osrednjo ljubljansko tržnico, se bodo lahko ustavili tudi na naših stojnicah, kjer bodo lahko ustvarjali skupaj z rokodelci.

Iz Srca Slovenije se bodo predstavili sledeči mojstri in mojstrice: Radovan Pajič (pletarstvo), Irena Jurjevič (slikanje na steklo), Barbara Dacar (oblikovanje unikatnega nakita in keramike), Nataša Pirc (oblikovanje unikatnih tekstilnih izdelkov), Marjeta Baša (lončarstvo) in člani Turističnega društva Kanja Trzin (rezbarstvo).

Obiskovalci bodo okusov Srca Slovenije deležni v obliki mlečnih, medenih, zeliščarskih izdelkov ... Posebej bi vas radi opozorili na Okuse Kamnika, ki jih bo predstavljala ekipa Gostilne Repnik. Med drugim bodo predstavljali tudi znameniti trnič, edinstveni sir z Velike planine. Za prijetno vzdušje pa bodo poskrbeli harmonikarji orkestra Bučar.

Živahnost dogajanja na tradicionalni prireditvi Podeželje v mestu, Ljubljana

Predstavitev območja Srce Slovenije na prireditvi Podeželje v mestu poteka v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.

Produkcija: Peternet