English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije med tulipani v Arboretumu Volčji Potok

5. maj 2014 - Med 1. in 3. majem 2014 je v okviru spomladanske razstave tulipanov v Arboretumu Volčji Potok predstavilo območje Srce Slovenije v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije. V treh dneh se je na razstavnem prostoru Srca Slovenije ob glavni sprehajalni poti zvrstilo preko 150 nastopajočih. Dogajanje so popestrile glasbene skupine, s prikazom svojih spretnosti pa so se predstavljali tudi rokodelci z območja.

V četrtek, petek in soboto so na razstavnem prostoru Srca Slovenije nastopili: Folklorna skupina Trzinka iz Trzina, Tamburaški orkester Senožeti, pevci iz Krašnje, ansambel Skrivnost iz Lukovice, Harmonikarski orkester Mihaelovega sejma, Godba Domžale, ansambel Novi sosedje in Leseni rogisti.

Rokodelske dejavnosti so predstavili rezbarji in vezilje Turističnega društva Kanja Trzin, Čebelarstvo Kokalj, Vrt zdravilnih rastlin, pletar Radovan Pajić, pletilje slamnatih kit iz KUD Fran Maselj Podlimbarski, lončarka Tatjana Hlačer, rezbar Milan Kosec in oglarji iz Oglarske dežele.

Predstavitev območja Srce Slovenije v Arboretumu Volčji Potok je potekalo v okviru projekta Promocija turističnega območja Srca Slovenije, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so občine Dol pri Ljubljani, Domžale, Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš in Trzin.


Predstavnica območja Srce Slovenije


Razstavni prostor Srca Slovenije


Pletilje slamnatih kit iz KUD Fran Maselj Podlimbarski


Oglarji iz Oglarske dežele
 

Produkcija: Peternet