English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Odgovorno inoviranje kot vodilo za razvoj v lokalnih okoljih

11. april 2014 - V Srcu Slovenije se preko evropskega projekta FaRInn zavzemamo za spodbujanje odgovornega inoviranja na območju. Ta vključuje principe trajnosti, socialne odgovornosti in boljše kakovosti življenja. Predstavnici Razvojnega centra Srca Slovenije sta se v aprilu v Črni gori udeležili delovnega srečanja partnerjev, ki sodelujejo pri projektu.

Razvojni center Srca Slovenije bo v prihodnjih mesecih izdelal promocijski filmček o pomenu odgovornega inoviranja, v katerem bodo predstavljena uspešna podjetja z območja, ki pri svojem delovanju upoštevajo omenjena načela odgovornega inoviranja. Na pomen odgovornosti do okolja opozarjamo tudi s podporo učinkovitim trajnostnim rešitvam na področju transporta, med njimi je avtobusna povezava Slovenskih železnic med Litijo in Šmartnim pri Litiji.

Projekt FaRInn se izvaja v okviru programa Jugovzhodna Evropa (South East Europe). Gonilo gospodarske rasti so znanje in inovacije, zato Evropska Unija tem področjem namenja vedno več spodbud. Razvojni center Srca Slovenije pri projektu FaRinn vodi področje komuniciranja za celotno partnerstvo.


Produkcija: Peternet