English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Izšel je koledarček prireditev za leto 2014

26. februar 2014 – Izšla je priročna knjižica s koledarjem prireditev, ki kaže, da se bo v Srcu Slovenije letos zvrstilo več kot 300 dogodkov! Pripravili smo jo za vas, ki se radi družite in spoznavate nove ljudi ter se v prostem času radi udeležujete dogodkov v vašem domačem ali sosednjem kraju.

V njej boste našli okoli 300 plesnih in glasbenih prireditev, športnih dogodkov, festivalov, sejmov, razstav, gledaliških ustvarjanj in folklornih prireditev. Pri zbiranju podatkov je sodelovalo kar 140 društev, javnih zavodov, športnih klubov in drugih organizacij. Prireditve se bodo odvijale na območju 7 občin Srca Slovenije: Dol pri Ljubljani, Ivančna Gorica, Kamnik, Litija, Mengeš, Šentrupert in Šmartno pri Litiji.

Vsem sodelujočim pri ustvarjanju koledarja se zahvaljujemo za posredovane podatke in zanimive fotografije.

Knjižica "Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2014" bo predvidoma od 1. marca na voljo tako na Turistični točki Srca Slovenije v Litiji kot drugod po Srcu Slovenije. Poiščete ga lahko na primer v TIC Kamnik, na Kolesarski točki Srca Slovenije v Dolskem, v Deželi kozolcev Šentrupert, na Občinski turistični zvezi Ivančna Gorica, v Turistični pisarni TD Mengeš in na Javnem zavodu Bogenšperk, sprotno načrtovanje pa vam vselej omogočata tudi: 

- napovednik dogodkov na www.srce-slovenije.si/o-srcu-slovenije/aktualno/dogodki
- FB profil Dogodki Srca Slovenije: www.facebook.com/srce.slovenije (če želite, lahko tu na dogajanje v Srcu Slovenije opozorite tudi vi!)

Koledar je v elektronki obliki na voljo tukaj.

 
Letno gledališče Muljava ob Jurčičevi domačiji 

Produkcija: Peternet