English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Občina Ivančna Gorica podpira podjetništvo pri mladih

12. november 2013 - V soboto, 9. novembra 2013, je v Srednji šoli Josipa Jurčiča potekal dogodek Mladi in podjetništvo, ki je omogočila druženje mladih s podjetniki in njihovo izmenjavo mnenj, stališč ter pričakovanj. Na prireditvi se je predstavil tudi Razvojni center Srca Slovenije s svojimi aktivnostmi na področju podpornega okolja za podjetništvo, izvedli pa smo tudi delavnico z naslovom Inovacijsko podjetništvo, na kateri smo predstavili primere inovacij iz Srca Slovenije, Slovenije in tujine ter dodali nekaj lastnih idej za inovativne produkte in storitve. Dogodek je nastal na pobudo Podjetniškega kolegija župana Dušana Strnada in v sodelovanju z Mladinskim svetom občine Ivančna Gorica.


Mojca Štepic je predstavila Razvojni center Srca Slovenije s svojimi aktivnostmi na področju podpornega okolja za podjetništvo


Izvedli smo tudi delavnico z naslovom Inovacijsko podjetništvo, na katerem smo predstavili primere inovacij iz Srca Slovenije, Slovenije in tujine ter dodali nekaj lastnih idej za inovativne produkte in storitve.

Več o prireditvi: http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=1075


Produkcija: Peternet