English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Lokalna akcijska skupina Srce Slovenije sprejela obisk iz Srbije

V petek, 29. avgusta 2008, smo na območju LAS Srce Slovenije na pobudo Zavoda za gozdove Slovenije gostili zanimiv obisk iz Srbije.

Javno podjetje Srbijašume in srbsko ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in vode z Zavodom za gozdove sodelujeta že vrsto let v projektih priprave zakonodaje na področju gozdarstva in razvoja gozdov ter človeških virov.

Obiskovalce smo sprejeli na Bregu pri Litiji, kjer smo jim predstavili delovanje LAS Srce Slovenije, območje in blagovno znamko Srce Slovenije, nato pa še zbirko savskih prodnikov, katere nosilec je Društvo za razvoj podeželja Laz. Seveda smo izrazili interes za bodoče sodelovanje na različnih projektih v okviru programov transnacionalnega sodelovanja oziroma pobude Leader, kar so gostje pozdravili, tako da se nadejamo novih partnerstev in skupnih projektov.

Ob odhodu so si številni udeleženci zaželeli za spomin promocijske materiale Srca Slovenije in se zahvalili za gostoljubje, hkrati pa so nas povabili, da jim obisk vrnemo in tako okrepimo bodoče sodelovanje.

Produkcija: Peternet