English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Srce Slovenije navdušilo Ljubljančane

12. april 2013 - Srce Slovenije se v letošnjem letu s svojo prepoznavno ponudbo pojavlja tudi v prestolnici. Ponudniki območja Srce Slovenije so se v sodelovanju s podjetjem Taideja v marcu in aprilu predstavili na treh lokacijah, in sicer v pasaži Maximarketa, nakupovalnem centru Supernova Rudnik in Mercator centru Šiška. Tako ponudniki kot tudi obiskovalci stojnic so bili zelo zadovoljni.

Srce Slovenije se je ob velikonočnih praznikih na vseh lokacijah predstavilo z bogato velikonočno ponudbo, in sicer s pecivi, košaricami, zdravilnimi zelišči, tinkturami ter kompoti, unikatnimi prti in ostalimi rokodelskimi izdelki. Dogajanje pa so popestrili kulturni nastopi, folklorna skupina, citrarji in rokodelci.

Največ zanimanja so poželi prav rokodelci, ki so na samem mestu ustvarjali unikatne izdelke, saj so se obiskovalci tudi sami želeli preizkusiti v različnih rokodelskih spretnostih. Poleg tega so se mimoidoči z veseljem pridružili glasbenim izvajalcem in skupaj z njimi prepevali znane slovenske napeve. Tako so se lahko ljudje sprostili in za trenutek pozabili na vsakdanje skrbi ter se prepustili pristnemu dogajanju.


Velikonočne stojnice Srca Slovenije v pasaži Maximarketa v Ljubljani

Produkcija: Peternet