English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Napoved: Vse o malih komunalnih čistilnih napravah

22. februar 2013 - Ste vedeli, da je država predpisala zakonske roke in načine čiščenja komunalnih odpadnih voda iz gospodinjstev in da se roki za postavitev malih čistilnih naprav za vse individualne uporabnike, ki ne bodo priključeni na centralno čistilno napravo, iztečejo konec leta 2017? V ponedeljek, 4. marca 2013, bo Center za razvoj Litija v Litiji organiziral brezplačno predavanje »Vse o malih komunalnih čistilnih napravah«.

Predavanje bo potekalo ob 17. uri v veliki sejni sobi Občine Litija, namenjeno pa je vsem lastnikom individualnih hiš, ki ne bodo priključeni na centralno čistilno napravo.

Meta Levstek iz podjetja Centralna čistilna naprava Domžale-Kamnik nas bo seznanila s stanjem in zakonodajo na področju čiščenja komunalnih odpadnih voda iz gospodinjstev, pa tudi z možnostmi za rešitve. Dejstvo namreč je, da običajno čiščenje komunalnih odpadnih voda iz gospodinjstev s pomočjo greznic zaradi neustrezne konstrukcije in preobremenitve že dolgo ne ustreza več sedanjim okoljskim standardom.

Predavanje je brezplačno, več informacij in prijave na elektronski naslov gasper.klec@razvoj.si ali po telefonu 01 8962 710.
 
                                                                                                                                 Fotografija: www.cistilnenaprave.si

Produkcija: Peternet