English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Trkajmo skupaj na vrata dediščine

Projekt Trkamo na vrata dediščine počasi dobiva svojo obliko in razsežnost v prostoru.
Spretno pletemo mrežo, ki bo med seboj povezovala kulturno in naravno dediščino, gostinske ponudnike in ponudnike prenočitev na območju Kamnika, Komende, Domžal, Lukovice, Moravč, Trzina, Dola pri Ljubljani, Litije in Šmartnega pri Litiji.

Vse, ki vas zanima skupni turistični razvoj v sklopu medobčinskega turističnega produkta Trkamo na vrata dediščine, vabimo na seminar:

Kako razvijati točke dediščine v okviru projekta Trkamo na vrata dediščine in predstavitev dobrih praks

Vabimo vas, da se nam pridružite v torek, 17. junija 2008, ob 17. uri.
Tokrat nas bo v svojih prostorih gostila Čebelarska zveza Slovenije (Lukovica).


Na seminarju bodo s strani Centra za razvoj Litija na kratko predstavljene možnosti povezovanja znotraj mreže Trkamo na vrata dediščine. Drugi del interaktivnega seminarja bo vodila Lili Mahne, strokovnjakinja za razvoj, mreženje in interpretacijo naravne in kulturne dediščine. V svoji predstavitvi vam bo podala informacije o standardih kakovosti. Seznanili vas bomo o lokalnem, regionalnem in mednarodnem povezovanju ter kako lahko vključujemo mlade. Predstavljena bosta tudi dva primera dobre prakse.

Kako razvijati točke dediščine v okviru projekta Trkamo na vrata dediščine, je vprašanje na katerega bomo skupaj poskušali najti odgovore. Informacije boste lahko dobili iz prve roke od ljudi, ki so uspešno razvili svoje točke dediščine in jih uspešno tržijo in promovirajo.

Seminar je namenjen lastnikom in upravljalcem lokacij naravne in kulturne dediščine, gostincem, ponudnikom prenočitev ter društvom, ki promovirajo dediščino našega okolja.

Za več informacij in prijave nas pokličite na 01 - 89 62 717 (Adela) ali pišite na adela.ramovs@razvoj.si. Prosimo vas, da udeležbo na seminarju potrdite
do ponedeljka, 16. maja 2008.


Trkajmo skupaj na vrata dediščine!
 


Produkcija: Peternet