English

Razvojni center Srca Slovenije, d. o. o.

Development centre of the Heart of Slovenia

Kidričeva cesta 1, 1270 Litija

T: 01 89 62 710, E: info@razvoj.si

Pozdravljeni v Srcu Slovenije!

facebook youtube twitter


Vabljeni na delavnico Razvoj turističnega produkta Trkamo na vrata dediščine v Kamnik

""""

Ste že slišali za turistični produkt Trkamo na vrata dediščine? Vas zanima,
kaj se trenutno dogaja s tem produktom in kako bi ga lahko pomagali aktivno razvijati naprej?

Vse, ki vas zanima skupni turistični razvoj Kamnika, Komende, Domžal, Lukovica, Moravče, Trzin, Dol pri Ljubljani, Litija in Šmartno pri Litiji v sklopu medobčinskega turističnega produkta Trkamo na vrata dediščine, vabimo na delavnico

Razvoj turističnega produkta Trkamo na vrata dediščine

v ponedeljek, 26. maja 2008, ob 17. uri v prostorih TIC-a v Kamniku.

Na delavnici bodo s strani Centra za razvoj Litija predstavljene vsebine in aktivnosti projekta Trkamo na vrata dediščine, ki se bo izvajal med leti 2007 in 2009. Gre za turistični produkt območja Srca Slovenije, ki gradi svojo zgodbo in ponudbo prav na naravni in kulturni dediščini.

Hkrati bomo skušali skupaj oblikovati zaokrožene programe, ki bodo povezovali posamezne točke dediščine med seboj. Veseli bomo konkretnih idej in izkušenj s terena. Pridite na delavnico, kjer bomo skupaj nadgradili vsebine za učinkovitejše trženje in nastop na tržišču.

Vabljeni upravljavci točk naravne in kulturne dediščine, predstavniki društev, gostinci, ponudniki prenočitvenih kapacitet, domači obrtniki, posamezniki in vsi drugi, ki bi lahko sodelovali pri nadgradnji tega turističnega produkta. Veseli bomo vaših konkretnih predlogov, kako lahko učinkoviteje povežemo obstoječo ponudbo območja. Predstavili vam bomo, kako bomo nadgradili obstoječo pot točk dediščine v skupno blagovno znamko ter v zaokrožene turističen programe, ter še mnoge druge vsebine, ki jih predvideva projekt.

Za več informacij in prijave nas pokličite na 01 - 89 62 710 (Mija) ali pišite na mija.jemec@razvoj.si. Prosimo vas, da udeležbo na delavnici potrdite do petka, 23. maja 2008.

Veseli bomo srečanja z vami.


Produkcija: Peternet